Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار آموزش‌ و پرورش خبرگزاری فارس، حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان در نشست خبری هفته دولت که در نمایشگاه عملکرد و دستاوردهای آموزش‌ و پرورش واقع در دبیرستان ماندگار البرز برگزار شد، اظهار کرد: امسال صدمین سال تربیت معلم است و فراز و فرودهای متعددی را از دارالمعلمان دانشگاه فرهنگیان طی کرده است؛ در سال ۹۰ از تعداد ۴۰۰ مرکز تربیت معلم، ۳۰۲ مرکز تعطیل شد و ۹۸ مرکز باقی ماند که در حال حاضر پردیس دانشگاه فرهنگیان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان دغدغه اول و آخر من، تربیت معلم شایسته و تراز است، گفت: اگر کسی برنامه خوبی درباره دانشگاه فرهنگیان داشته باشد خودم جایم را می دهم و مشاورش می‌شوم.

خنیفر با بیان اینکه تلاش کردم ۲۵ هزار ردیف دانشجومعلم برای سال تحصیلی جدید بگیرم، افزود: امسال ۱۷ هزار ردیف برای ماده ۲۸ گرفته شد البته باید این افراد دروس پداگوژی را آموزش ببینند.

وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان مأموریت‌گراست، ادامه داد: در تعداد، نیاز، آموزش و جذب اختیاری نداریم و بر اساس ظرفیت موجود ورود می‌کنیم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان در واکنش به این جمله که یکی از دلایل استیضاح وزیر آموزش و پرورش تضعیف دانشگاه فرهنگیان است، گفت: وزیر آموزش و پرورش تمام قد از روز تأسیس دانشگاه فرهنگیان و در سمت‌های دیگر از فعالیت این دانشگاه حمایت کردند و اگر این حمایت نبود ما ۲۵ هزار ردیف را نمی گرفتیم؛ دیروز از هم در مجلس از این سؤال عبور شد.

وی درباره فراخوان هیأت علمی در دانشگاه فرهنگیان افزود: تا سال ۱۴۰۴ به تعداد ۲۰۸۰ به عضو هیأت علمی نیاز داریم که باید از بین متقاضیان دارای شرایط وزارت علوم انتخاب شوند؛ اگر به ما هر سال ۴۰۰ تا ردیف دهند، فراخوان می‌دهیم.

خنیفر با بیان اینکه در شهریور ماه فراخوان برای جذب هیأت علمی داریم، ادامه داد: ۴۰۰ ردیف داریم تا از بین افراد دارای شرایط و ترجیحاً کسی که معلمی هم کرده است، جذب کنیم.

وی با بیان اینکه مصاحبه مهارت‌آموزان تمام شده است و مصاحبه متقاضیان کنکور سراسری آغاز شده است، افزود: جلوی آموزش‌های کوتاه را گرفتم و دوره آموزشی مهارت آموزان باید یکساله برگزار شود.

خنیفر  درباره کارورزی اظهار کرد: بخش مهمی از کارورزی باید در کلاس درس اتفاق بیفتد، که تغییرات جزئی در کارورزی داریم که آنها را مهارتی کنیم.

وی درباره تحصیل دانشجومعلم خارجی در دانشگاه فرهنگیان گفت: امسال داریم روی دانشجوی خارجی مثلا تربیت دانشجومعلم افغانستانی، بررسی می‌کنیم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به سختی کار معلمان گفت: معلم مفت حرف می‌زند اما حرف مفت نمی‌زند.

وی در پاسخ به این پرسش که شنیده می‌شود ۱۰ هزار استاد حق‌التدریس کمبود دارید، اظهار کرد: امسال نیازمان هزار استاد حق‌التدریس است البته اگر ۱۰ هزار استاد حق‌التدریس بدهند بهترین دانشجومعلمان را تربیت می‌کنیم.
انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۷۹۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی

نتایج فراخوان سال ۱۴۰۲ جذب مدرس حق التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت‌کار قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه اظهار کرد: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیئت‌های اجرایی معین استان‌ها و بررسی نهایی در هیئت اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

وی افزود: در سال گذشته به منظور تأمین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی با توجه به دوره‌های در حال اجرا و رشته‌های جدید انجام شد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه بیان کرد: در این فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به‌صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

کشت‌کار تصریح کرد: پس از ثبت‌نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیئت اجرایی معین استان و هیئت اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر هفت هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود سه هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد. لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می‌گردد، فعال می‌شود و مدرسان پس از فعال‌سازی کد مدرسی می‌توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری کنند.

کشت کار اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجدداً شرکت کنند.

کد خبر 751476

دیگر خبرها

  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی