Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسین خنیفر» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش افزود: تمامی متقاضیان اعضای هیات علمی و حتی دکتر معلم ها حتما باید از طریق سامانه وزارت علوم رضوی ثبت نام کنند.
دکترمعلم‌ها به عنوان نیروهای متخصص و توانمند وزارت آموزش و پرورش در روزهای اخیر گلایه هایی برای جذب نشدن به عنوان اعضای هیات علمی و اینکه  با حقوق پایین در مدارس آموزش و پرورش مشغول تدریس هستند، داشته و یکی از راه های جذب را حضور در دانشگاه فرهنگیان می دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس آمار اکنون بیش از  سه هزار نفر  به عنوان دکتر معلم در وزارت آموزش و پرورش مشغول به کار هستند و انتظار دارند ضمن اینکه حقوق شان برابر با اعضای هیات علمی دانشگاه ها باشد، همچنین علاوه بر ترفیع جایگاه نسبت به  جذب آنها در دانشگاه فرهنگیان اقدام شود.
دکتر معلم ها گروهی از شاغلان در وزارت آموزش و پرورش هستند که معتقدند وزارت آموزش و پرورش  در پرداخت حقوق معلمان با مدرک دکتری تعبیض قائل شده است و اعلام می کنند باید حقوق این افراد با حقوق شاغلان در وزارت علوم که مدرک دکتری دارند؛ برابری کند. 
خنیفر در عین حال درباره نحوه جذب اعضای هیات علمی دانشگاه ها در دانشگاه فرهنگیان نیز توضیح داد: برای اعضای هیات علمی ۲ نوع جذب در دانشگاه فرهنگیان وجود دارد، ابتدا اینکه حتما باید در سامانه رضوی ثبت نام کرده باشند و دیگر اینکه به عنوان مامور اداری جذب شوند که هنوز این موضوع برای دانشگاه تعریف نشده است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه فرهنگیان طبق چارت تشکیلاتی خود جذب دارد یا نه، اظهار داشت: دکترمعلم‌ها باید به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات مراجعه کنند چون این وزارتخانه سامانه ای با عنوان سامانه رضوی راه اندازی کرده است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: در صورتی که رشته های تحصیلی دکتر معلم ها مرتبط با ۱۶ رشته اصلی دانشگاه فرهنگیان باشد، پس از ثبت نام در وزارت علوم می توانند در دانشگاه فرهنگیان  یا دیگر دانشگاهیان به عنوان اعضای هیات علمی مشغول به فعالیت شوند.
براساس اعلام سامانه رضوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نحوه جذب اعضای هیات علمی به این شیوه است که اول باید اعلام نیاز دانشگاه ها مطرح باشد، سپس متقاضیان باید درخواست اولیه‌ خود را ثبت کنند، سپس محتوای پرونده ها در هیات اجرایی جذب در قالب ها و گروه های توانمندی علمی و صلاحیت عمومی می شود.

بررسی پرونده ­ها در هیات مرکزی جذب و تطبیق رعایت آئین نامه ها و رسیدگی به شکایات و  درخواست های تجدید نظر از طرف متقاضی از دیگر مراحل جذب هیات علمی است.
محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش هم پیش از این در این باره در پاسخ به سوال ایرنا مبنی بر اینکه دکتر معلم ها از وضعیت موجود پرداختی ها و مصوبات اخیر گلایه های دارند، گفت: یکی از تمایزاتی که فکر می کنم باید بین معلمان و کارکنان دولت باشد این است که یک مدرک تحصیلی در پرداختی ها محاسبه می شود و مدرک بعدی را محاسبه نمی کنند.
حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: اما در آموزش و پرورش از آنجا که سرمایه اصلی معلم آگاهی و دانش است و هرچقدر این دانش ارتقا پیدا کند ظرفیت خدمت گذاری و ایفای مناسب تر مسئولیت ها فراهم می شود من تلاش خواهم کرد که آموزش و پرورش را از این مصوبه مستثنی کنم و امید است تلاش ما با موفقیت همراه باشد.
بر اساس آمار وزارت آموزش و پرورش از ٨٧٠ هزار نیروی شاغل در آموزش و پرورش، ۶۴ درصد معلمان، ١١ درصد نیروهای حق‌التدریسی، ۵ درصد نیروی کیفیت بخشی و ٢٠ درصد مدیریت آموزشگاهی هستند که حدود سه هزار نفر آنها مدرک دکتری دارند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریاست دانشگاه فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش دکتر معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سلیمانی قائم مقام وزیر علوم و رییس مرکز هیات امنا و هیات های ممیزه در نامه ای به روسای دانشگاه‌ها، موسسات آموزشی و پژوهشی آورده است: به استناد بند (ب) ماده (۱۰) قانون برنامه ششم توسعه و بند (ب) ماده (۲) قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور و با توجه به نامه رییس مرکز حقوقی لوایح و امور مجلس وزارت متبوع به استحضار می رساند، لازم است موضوع اعطای پایه های استحقاقی اعضای هیات علمی مشمول بند (ب) ماده (۱۰) قانون صدر الاشاره به شیوه زیر اجرایی شده و در این موضوع همه افراد ذی حق مورد ملاحظه و دقت نظر قرار گیرند.

عضو هیات علمی مشمول این بند و همچنین بند (ز) ماده (۴۴) قانون برنامه پنجم توسعه به شرط دارا بودن سوابق قبل از استخدام با حداقل مدرک کارشناسی و یکی از شرایط ذیل مستحق دریافت یک پایه به ازای هر سال خدمت بوده و رییس دانشگاه مکلف به اجرای آن است.

1- سابقه خدمت تمام وقت در بخش های آموزشی پژوهشی وزارتخانه های علوم تحقیقات و فناوری، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و پژوهشی و حوزه آموزش و پژوهش سایر دستگاه های اجرایی.

۲-سابقه خدمت به عنوان مقامات مندرج در ماده (۷۹) آیین نامه ی استخدامی اعضای هیات علمی.

ارائه گواهی معتبر درباره سوابق خدمت مرتبط از دستگاه های ذی ربط الزامی است.

دانشگاه ها مکلف هستند از زمان ابلاغ این بخشنامه نسبت به بررسی و تعیین تکلیف همه اعضای هیات علمی مشمول اقدام لازم را انجام دهند.

کد خبر 6099007

دیگر خبرها

  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال‌ نمایش خانگی
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود