Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از خانه ملت،  منصور غلامی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم داوطلبان نخبه و شایسته‌ای برای حضور در دانشگاه فرهنگیان اعلام آمادگی می‌کنند، اظهار داشت: بر همین مبنا نیاز است که اساتید توانمند بیشتری در دانشگاه فرهنگیان حضور یابند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: باید به سرعت با اضافه کردن هیات علمی جدید، این دانشگاه را تقویت کرد؛ البته این به معنای ضعف اساتید فعلی که تجارب بالایی دارند، نیست ولی ضرورت دارد که این دانشگاه تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت ماده (۲۸) اساسنامه دانشگاه فرهنگیان بیشتر بهره برد، گفت: اکثر افرادی که از محل ماده(۲۸) جذب می‌شوند از دانشگاه‌های برتر کشور بوده که دارای مدارک لیسانس به بالا هستند و پس از یک دوره یکساله آماده تدریس در مدارس می‌شوند.

وزیر علوم تحیقیات و فناوری یادآور شد: با وجود هزینه کمتر استفاده از ماده (۲۸) اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، اما در حال حاضر رغبت کمتری برای استفاده از این ماده وجود دارد و این در حالیست که برای جذب داوطلبان تعهد ۴ ساله، باید مدت زمان بیشتری را صرف کرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در این زمینه وزارت علوم وظیفه کنترل و نظارت دارد و در حوزه اجرا ورود نمی‌کند و وظیفه اجرا با وزارت آموزش و پرورش است.

برچسب‌ها دانشگاه فرهنگیان وزارت علوم وزارت آموزش و پرورش منصور غلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان وزارت علوم وزارت آموزش و پرورش منصور غلامی دانشگاه فرهنگیان وزارت علوم وزارت آموزش و پرورش منصور غلامی اخبار کنکور دانشگاه فرهنگیان وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۱۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند